Marktplein 11 | Bennekom
            6721JG | 0318-418536

De speciaalzaak

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Artikelen

Welkom bij visspeciaalzaak Van Schoonhoven.

Gevestigd in het centrum van Bennekom sinds 2007 verkopen wij een compleet assortiment vis en aanverwante artikelen. Behalve verse vis, gebakken vis en salades verkopen wij ook ovenschotels welke zelf eenvoudig af te bakken zijn. Mocht een product niet in ons assortiment zitten, dan zullen wij trachten deze alsnog te regelen. Ons vriendelijk en behulpzaam personeel helpt u graag.

Goed bereikbaar, gratis parkeren.

Er is voor u een ruime en gratis  parkeergelegenheid tot vlak voor de winkel beschikbaar. De vis kan ook ter plekke worden genuttigd waarbij kinderen fijn kunnen spelen in de speciaal hiervoor ingerichte speelhoek, waarbij u ze niet uit het oog hoeft te verliezen. De winkel is tevens rolstoelvriendelijk, zowel met de vloer, de tafels als de toegangsdeuren is hiermee rekening gehouden.

Gezond en lekker is ons motto.

Hiervoor wordt onze vis gevangen in het noordoostelijke deel van de Atlantische oceaan. Hierdoor worden de vis- bestanden in de Noordzee ontlast. Tevens wordt onze vis gebakken in speciale, geheel plantaardige visbakolie welke wij minimaal tweemaal per week verversen. De vis wordt ter plekke schoongemaakt, bereid en/of gebakken. Hygiene vinden wij, behalve vanzelfsprekend, ook uiterst belangrijk.

Een mooi product.

Doordat wij klanten uit Bennekom maar ook uit Ede, Wageningen, Oosterbeek en omstreken ontvangen, weten wij dat we trots mogen zijn op onze producten en onze service. Wij verkopen ook tapasschotels, diverse kant- en klaarmaaltijden alsmede visschotels voor bedrijven. Wij adviseren u graag over onze producten en de bereiding hiervan. Wij heten u dan ook van harte welkom in onze visspeciaalzaak.

 

Aanbiedingen

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Bezoeken

Marktplein 11 te Bennekom
6721JG en bereikbaar op 0318-418536

 

 

 design: aureusweb